Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPatricia Gibney: Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3.

-33%
Patricia Gibney: Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3.
3 999 Ft
Akció: 2 663 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Lélegzetelállító nyomozós thriller... megdöbbentő esettel
Mikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Mikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért...
Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, s ezzel megnő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok szövevényén kénytelen átrágni magát, melyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak... Egy ügyhöz, melyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt végett vetett volna a saját életének.
Lottie, aki alig ismerte apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét. De vajon tényleg akarja ezt? És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot?

A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót. Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634332725
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  559
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  446 g/db