Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPatricia Gibney: Nincs menedék - Lottie Parker 4.

-26%
ÚJ
Patricia Gibney: Nincs menedék - Lottie Parker 4.
3 999 Ft
Akció: 2 959 Ft
Kezdete: 2019.10.22   Visszavonásig érvényes!

A gyászolók némán állnak Ragmullin temetőjében, amikor éles sikoly töri meg a meghitt csendet. Egy nyitott sírgödörben egy fiatal nő összezúzott, véres holttestét találják, és Lottie Parker nyomozót kérik fel az ügy felderítésére.
Mivel a test nem lehetett ott régóta, Lottie azt gyanítja, talán a pár nappal azelőtt eltűnt Elizabeth Bryne-t találták meg. Nagy a nyomás, hogy mielőbb megoldja a rejtélyt, ugyanis új főnöke nyilvánvalóan nem szíveli.
Hamarosan újabb két nő tűnik el. Netán egy sorozatgyilkos jár szabadon a város utcáin? Ráadásul az eltűnések körülményei kísértetiesen hasonlítanak egy tíz évvel korábbi, megoldatlan ügyben tapasztaltakhoz... A történelem megismétli önmagát?
Újságírók hátráltatják Lottie-t a nyomozásban, aki mindeközben attól tart, hogy a gyilkos újra lecsap, mielőtt ő elkaphatná. Versenyt fut az idővel, ám maga sem sejti, milyen közel van a tettes... Akinek talán éppen ő a következő célpontja.

Angela Marsons, Robert Bryndza és Rachel Abbott thrillerjeinek kedvelői rajonganak majd Patricia Gibney új, szívdobogtatóan izgalmas regényéért. A Nincs menedék az utolsó oldalakig kétségek közt hagyja az olvasót. 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634335740
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  560
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  410 g/db