Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPenny Vincenzi: Bizalmi kérdés

-25%
Penny Vincenzi: Bizalmi kérdés
4 699 Ft
Akció: 3 524 Ft
Kezdete: 2019.03.12   Visszavonásig érvényes!

Tom Knelstonnak két vágya van: ügyvéd szeretne lenni, és munkáspárti politikusként segíteni akar a szegényeken. De vajon egy falusi postás fiaként nem túlságosan nagyratörő vágyak ezek?
Az elkényeztett Diana Southcott nem akar mást, mint a többi előkelő lány, akiket bemutatnak az udvarnál: egy jóképű, lehetőleg magas rangú férjet. Ha a kívánsága teljesül is, hajlandó-e megfizetni az érte szabott árat? Helyettesítheti-e a vidéki élet a londoni csillogást?
Alice Millernek és Jillie Curtisnek eszük ágában sincs férjet fogni, ők karrierre vágynak. Alice ápolónő, Jillie orvos szeretne lenni. Vajon megtalálják a boldogságukat? És megváltozik-e a véleményük a férjhez menésről?
Ned Welles elismert sebész édesapja kívánságával ellentétben gyerekorvosként képzeli el a jövőjét, egy sötét titok azonban beárnyékolja az életét, és rettegéssel tölti el a mindennapjait. Talál-e megoldást a problémájára, és képes lesz-e meghozni azt a döntést, amit elvárnak tőle?
Az olvasó szeme láttára bontakozik ki ezeknek az annyira különböző társadalmi rétegekből származó embereknek a szétszálazhatatlanul összefonódó sorsa, akik velünk együtt válnak a másik titkainak ismerőjévé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634474609
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  608
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  664 g/db