A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Pénz és pénz

Szerző Julius Schafer
Pénz és pénz

Pénz és pénz

Szerző Julius Schafer
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
5997308913154
Kiadó:
Jurotissu Kft.
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
210
Tömeg
550 g/db

A rendszerváltást követő évek gazdasági környezetében megsokasodnak a feltörekvő, az üzleti életbe bekapcsolódó új figurák. Menedzserek és vállalkozók lesznek, akik előbb ébrednek, mint a sokaság. Egy részük a tőke szolgálatába áll és önmagát túlhajszolva kívánja kivívni munkaadója elismerését. Mások önállóan vágnak neki a meredélynek és saját kárukon tanulják meg a kapitalizmus szabályait.
Majdnem minden a pénz körül forog. Ettől függ, hogy a felszínen marad-e valaki, vagy elveszett. A fő motiváció maga a pénz, ami stabil fészket rak a hétköznapi hősök agyában. A háttérben ott tülekednek a mindent ledaráló, tőkeerős, leginkább külföldi cégek, melyeknek az ember csak "erőforrás".
Elkötelezett, elszánt és céltudatos férfiak küzdenek multik markában, szélhámosok prédájaként, szerencsevadászok eszközeként. Dacolnak a szembe széllel, a véletlennel, a felsőbb hatalmakkal, a csalókkal, az ellenérdekeltséggel, a kapzsisággal, a zsarolással, az ostobasággal, a rosszindulattal. A happy end elérkezik néha az életükben, de csak olyan boldog végek ezek, mint a valóságban: a következő napon ismét új csaták kezdődnek.

20%
3 200 Ft
2 544 Ft
Kezdete: 2022.09.12   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Julius Schafer
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
25 Ft

A szerző további könyvei

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK