Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPeter Freund: Laura és a fekete démon csókja

-25%
Peter Freund: Laura és a fekete démon csókja
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Gyermekregény >11-14 éveseknek
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft2999
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Mágia, borzongás és kaland - izgalmas utazás a varászlat világába

"Egyszeriben jéghideg lett. A tűz ropogott, pattogott, és hangosan felbőgött. Méteres csóvák csaptak fel az égre, mintha valami fékezhetetlen erő táplálná őket. Amikor a zúgás elhalt, és a vadul lobogó lángnyelvek is megnyugodtak, egy alak jelent meg a tűzben."

Laura Leander azt hitte, hogy a küzdelem a Fény harcosai és a Sötétség erői között egyszer s mindenkorra véget ért. De amikor öt fiatal életre kelt egy több száz éves démont, Laura élete legsötétebb kihívása elé néz. A Fény Őrzőjeként már szinte teljesen tökélyre fejlesztette fantasztikus képességeit. De vajon elég lesz ez, amikor körülötte minden a feje tetejére áll?

Peter Freund német író, forgatókönyvíró és filmproducer. Jelenleg Berlinben él és alkot. Már a nyolcvanas évek vége óta ír regényeket és novellákat a forgatókönyvek mellett. Eddigi legsikeresebb műve a Laura Leander sorozat, amely a fiatalokat és a felnőtteket egyaránt elbűvölte. A regények rendre felbukkantak a sikerlistákon, tizenkilenc nyelvre fordították le, és huszonkét országban adták ki őket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155113727
  Kiadó
  M-érték Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  424
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  590 g/db
Webáruház készítés