Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPéterfy Gergely - Szécsi Noémi - Tompa Andrea - Térey János: Tíz igaz történet 2.

-25%
Péterfy Gergely - Szécsi Noémi - Tompa Andrea - Térey János: Tíz igaz történet 2.
2 499 Ft
Akció: 1 874 Ft1874
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ez a kötet tíz jogsértés áldozatának történetét mutatja be. Az áldozatokat az Amnesty International lelkiismereti foglyoknak tekinti, rajtuk keresztül próbálja felhívni a figyelmet rendszerszintű jogsértésekre, és hétköznapi embereket mozgósítva javulást elérni az ügyükben. A tömeges aláírás hatékony fegyver, minden negyedik esetben eredményes.
Az Amnesty International független, demokratikus szervezet, több mint hétmillió ember globális mozgalma, amely az igazságtalanságok ellen küzd. Az emberi jogok védelmét kormányoktól, politikai pártoktól, egyházaktól, ideológiáktól és gazdasági érdekektől függetlenül képviseli. Az emberi jogok védelmét
Olyan világért kampányolunk, ahol mindenki jogai érvényesülnek. Olyan emberek támogatnak minket, mint te. Egyetlen kormány sem rejtőzködhet az Amnesty International figyelme elől. Egyetlen eset sem reménytelen.

A Tíz igaz történet antológia először 2015-ben jelent meg, tíz kortárs magyar író egy-egy novellájával. A jelen kötetben tíz újabb szerző ezúttal is valóságos esetek nyomán írta meg történetét.
A könyv megvásárlásával az olvasó az Amnesty International Magyarország munkáját, az emberi jogok védelmét támogatja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633108666
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  136
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés