Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPhilippa Gregory: A másik Boleyn lány

-32%
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
4 299 Ft
Akció: 2 923 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

VIII. Henrik felesége, Catherine képtelen fiú utóddal megajándékozni a királyt, akinek figyelme ezért egyre inkább az udvartartásban megforduló fiatal hölgyek felé irányul. Óriási kegyben részesül az, akit a király ágyasául választ, és ezt a lehetőséget szeretné kihasználni a hírhedt Boleyn család is. 

Amikor a tizennégy éves Mary Boleyn az udvarba kerül, azonnal felfigyel rá VIII. Henrik, s a vonzalom kölcsönös. Ám a fiatal férjes asszony nem csak az uralkodóba szeret bele, hanem megtetszik neki a nem hivatalos királynéi pozíció is. Az udvar azonban, mint mindig most is intrikák és árulások terepe, s Marynek hamar rá kell döbbennie, hogy ő csupán egy gyalog nagyratörő családja kíméletlen sakkjátszmájában. Amikor a király érdeklődése lanyhulni kezd, félre kell állnia, hogy utat adjon legfőbb bizalmasának és riválisának: Annának, a nővérének. Amikor Mary jövője bizonytalanná válik, úgy dönt, saját kezébe veszi sorsát, és szembeszegül a családjával.

A milliós példányszámot megért és megfilmesített regény, A másik Boleyn lány lebilincselő történelmi dráma, amely egy olyan nő rendkívüli elszántságát és vágyát állítja középpontba, aki Európa legizgalmasabb, legfényűzőbb udvarának legbelső köreiben élt, és aki a szíve útmutatását követve túlélte a legveszélyesebb intrikákat is. 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634335177
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  776
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  606 g/db