Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPiazza Gabriella - Hoitsy György: Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

-25%
Piazza Gabriella - Hoitsy György: Rákok, kagylók, csigák, tintahalak
5 990 Ft
Akció: 4 493 Ft4493
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A rákok, kagylók, csigák, tintahalak című könyv a halak és halételek párdarabjaként a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző kötetből már megismert módon: a gasztronómiai lexikont ételreceptekkel megspékelve és színes fotókkal fűszerezve.

A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne - a tenger gyümölcseinek dicséretéről, - a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, - az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, - a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, - a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), - a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, - valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak.

A kötet szerzője Piazza Gabriella Olaszországban élő magyar gasztroblogger. Szerzőtársa Hoitsy György halbiológus, pisztrángtenyésztő.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631361780
  Kiadó
  Corvina Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  212
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  700 g/db
Webáruház készítés