Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRichard Roberts: Légyszi, ne mondd el a szüleimnek, hogy Szupergonosz lettem!

-25%
Richard Roberts: Légyszi, ne mondd el a szüleimnek, hogy Szupergonosz lettem!
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Penelope Asch szuperhős szeretne lenni. A szülei is azok. Peny egy őrült tudós képességével bír, és a világát olyan eszméletlen kütyük tarkítják, amiknek a működését még ő maga sem érti pontosan. A két legjobb barátjának szintén kialakul a szuperképessége.
Az általános iskolában meg tisztán látszik a jó és a rossz között húzódó határvonal, a valóságban azonban már semmi sem olyan egyértelmű. Csupán annyi kell, hogy az egyik hős csatlósa verekedést kezdeményezzen, és onnantól kezdve Pennyt és a barátait gonosztevőként tartják számon. Mindeközben Pennynek egy igen nagy békát kell lenyelnie a gonosztevéssel kapcsolatban: azt, hogy nagyon is jól csinálja!
Gonosz lángelmék, különleges páncélzatú szuperhősök, sárkányvérrel teli üvegcsék, földönkívüli harci drónok, alakváltók és szellemek - nem számít, mivel bombázza Pennyt a szuperképességűekkel teli világ, ő és a barátai megtalálják a győzelem kulcsát. Kénytelenek. Ha nem veszít egyetlen csatát sem, talán sikerül tisztáznia a nevét, még mielőtt a szülei rájönnek, mi történt vele.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639708860
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  544
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés