Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket.
Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik.
Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek.
A gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben egyebek mellett azt is megtaláljuk, melyik táplálkozási típusba tartozunk, és a bemutatott ételeket hogyan osztályozzuk. Megtudhatjuk, hogyan hatnak az egyes receptek szervezetünk sav-bázis-háztartására, és természetesen azt is, milyen arányban tartalmaznak szénhidrátot, fehérjét és zsírt, mekkora a kalóriatartalmuk.
Szívből ajánljuk mindazoknak a könyvet, akik minden érzékükkel és jó szívvel szeretnének áldozni a főzés és a táplálkozás örömeinek. Mert az evés élvezet - a főzés szeretet.