Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSal Endre. Mi, magyarok - 51 hihetetlen történet a nagyvilágból

-26%
ÚJ
Sal Endre. Mi, magyarok - 51 hihetetlen történet a nagyvilágból
5 499 Ft
Akció: 4 069 Ft
Kezdete: 2019.12.02   Visszavonásig érvényes!

Minden ember élettörténete izgalmas, de különösképpen érdekes, amikor valaki minden nehézség ellenére képes maradandót alkotni. A 20. században sok tehetséges magyar hagyta el kényszerűségből Magyarországot, hogy külföldön aztán elképesztő sikereket érjenek el. Ki jobban, ki kevésbé ápolta magyar gyökereit, az utókor azonban sokszor nincs tisztában származásukkal.

A Facebookon hihetetlen népszerűségnek örvendő Újságmúzeum oldal szerkesztője, Sal Endre szenvedélyesen kutatja ezeknek az elismert és elfeledett magyar származású hírességeknek az életét. Könyvéből, a Mi, magyarokból kiderül, hogy ezek a tehetséges emberek milyen sok árnyalattal színesítették a világot. Van, akinek a Volkswagen Bogarat, másnak a színes televíziózást köszönhetjük, mégsem hallottuk a nevét, s akad olyan is, aki New York leghíresebb felhőkarcolóit tervezte, itthon mégis szinte ismeretlen.

Megannyi felemelő, megrázó és érdekfeszítő történet, amelyet gazdag képanyag és sok kitekintő kiegészítés tesz még lenyűgözőbbé.

"Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: az emberek és a magyarok." Isaac Asimov

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634330240
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  207
  Kötésmód
  kemény kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  694 g/db