A saláták nemcsak nyáron esnek jól, hanem egész évben. Ropogósak és könnyedek, izgalmasak és fűszeresek, tartalmasak és laktatók. Elkészíthetjük ínycsiklandó előételként, köretként, frissítő zárófogásként, desszertként vagy akár főételként is.
A kötet a saláta valamennyi lehetséges fajtáját számba veszi, minden elképzelhető alkalomra, évszakra és bármilyen fogás mellé. A hagyományos konyhából éppúgy merít, mint a világ modern szakácsművészetéből. Egymást követik a klasszikusok, családi kedvencek, ötletesen módosított hagyományos saláták, az egzotikus receptek és újító ötletek. A bemutatott saláták mind friss alapanyagokból készülnek, és könnyen elkészíthetők, amit a látványos fotók és a hasznos konyhai ötletek is segítenek.
- Több mint 170 ínycsiklandó étel
- Praktikus tippek és variációk
- Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel
- Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel