Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSean Smith: Ed Sheeran

-25%
Sean Smith: Ed Sheeran
3 990 Ft
Akció: 2 985 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott - és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.
Tizenhárom éves korában egy iskolai rockbandában gitározott, aztán eldöntötte, hogy énekes és dalszerző lesz, bár akkor még szinte nem is tudott tisztán énekelni és még életében nem írt saját dalt. Egy éven belül a szobájában felvett egy teljes albumot. Nehezen tudta kezelni, hogy az egész világ a lába előtt hever, de aztán megismerkedett egy lánnyal a szülővárosából és ketten megtalálták a boldogságot. Ed bámulatos utat járt be, melynek során a szégyenlős, dadogó kisfiúból, aki kerüli a felvágós showmankedést, globális jelenség lett.

Ed Sheeran jelenleg a világ legsikeresebb szólóművésze: nincs még egy olyan sztár a világon, mint ő: Ed maga az inspiráció. Megindító, felemelő dalai több millió embert kötnek össze egymással, a világon mindenütt.

A szerzőről:
Sean Smith profi életrajzíró, aki rengeteg háttérinformációt gyűjtött be és interjúk sorát folytatta le, hogy elmesélhesse Ed történetét. Szülők, barátok, mentorok és szerelmek rajzolódnak ki a szívbemarkoló történetből, melynek során Ed Sheeran valóra váltotta álmát és megírta leghíresebb dalait.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155955389
  Kiadó
  21. Század Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  468 g/db