A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Sensei - Egy kardvívómester útja a szamurájok véres világában (9786155899089)

Szerző David Charney
Sensei - Egy kardvívómester útja a szamurájok véres világában (9786155899089)

Sensei - Egy kardvívómester útja a szamurájok véres világában (9786155899089)

Szerző David Charney
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9786155899089
Kiadó:
Konkrét Könyvek
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
390
Tömeg
500 g/db

Egy ismeretlen apától fogant fiúgyermek nagybátyja kastélyában nevelkedik. A Taira nemzetség hatalmát megerősítő csatáknak köszönhetően dicsőséget és vagyont szerzett szamuráj saját gyermekeként szereti, és a császári fővárosban, Kyotóban taníttatja. Yoshi előkelő származású kortársai között művelt, érzékeny, művészetekre fogékony fiatalemberré cseperedik. Környezete elszigeteli az egyszerű, hétköznapi emberek mindennapjainak drámai valóságától.

Egy váratlan tragédia, ami mélyen érinti, azonban gyökeres fordulatot hoz az életébe, kibillenti egyensúlyából, és az addigitól merőben különböző, kemény és szenvedésekkel teli pályára kényszeríti. Felismeri, és saját bőrén megtapasztalja kora társadalmának ellentmondásait és igazságtalanságait. Bosszúvágya és hányattatásai megkeményítik, és az egykori elkényeztetett, a külsőségek vonzásában élő udvaroncból hosszú, küzdelmes évek után páratlan tudású kardvívó mester - Sensei -, a korszak legismertebb kardforgatója lesz. Az addig vezető úton üldöztetés, elfojtott szerelem, vér, sok fájdalmas veszteség, és az újbóli talpra állás ismétlődő kényszere kíséri.
A Sensei fordulatos, valóságos történelmi környezetbe ágyazott regény. Tadamori Yoshi személyes sorsán keresztül bepillantást enged Japán XII. századi második felének viharos történelmébe, az uralkodó Taira, és a rivális Minamoto család véres küzdelmébe, abba a korszakba, ami elvezetett a sógunok több évszázadon át tartó uralmához.

27%
3 990 Ft
2 913 Ft
Kezdete: 2021.02.06   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
David Charney
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK