Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekShannon Thomas: Gyógyulás a rejtett bántalmazásból - A pszichés bántalmazásból való felépülés 6 szakasza

-25%
ÚJ
Shannon Thomas: Gyógyulás a rejtett bántalmazásból - A pszichés bántalmazásból való felépülés 6 szakasza
3 500 Ft
Akció: 2 620 Ft
Kezdete: 2019.10.05   Visszavonásig érvényes!

Mindenhol akadnak mérgező emberek a családokban, párkapcsolatokban, munkahelyeken, vallási közösségekben elrejtőzve. A pszichés bántalmazás alattomos és rejtett természete abból fakad, hogy a bántalmazók viselkedésének fontos elemei a megrögzött és ismétlődő titkos játszmák, melyeket egyedül vagy többedmagukkal űznek a céltáblának kiszemelt személlyel. A pszichés bántalmazás elszenvedői gyakran nem tudják pontosan leírni, mi is történt velük, sőt sok esetben nincsenek tudatában annak, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek.

A pszichés bántalmazásnak nincsenek külsérelmi nyomai. Nincsenek kék foltok, törött csontok, sem pedig lyukak a falban. A sebek, törések és lyukak a bántalmazottak belsejében vannak elzárva.

A könyv felfedi a rejtett bántalmazás valódi természetét, és bemutatja a bántalmazásból való felépülés szakaszait, melyeken a terapeuta szerző megfigyelései alapján minden bántalmazott keresztülmegy a mérgező kapcsolatokból való gyógyulás során. A könyv egyszerűen, közérthetően és mély empátiával kíséri végig a túlélőket a felépülés útján.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632885087
  Kiadó
  Harmat Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  330 g/db