A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Siker a mosoly mögött

Alcím Mutatom, hogyan csináld
Szerző Tomán Szabina
Siker a mosoly mögött

Siker a mosoly mögött

Alcím Mutatom, hogyan csináld
Szerző Tomán Szabina
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9789635432325
Kiadó:
Athenaeum Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
218
Tömeg
1,09 kg/db

Kedves Olvasó!

Ez a könyv neked készült, ha szeretnéd az életedet teljességben, harmóniában, mosolygósan élni, miközben a számtalan szerep között egyensúlyozol.

A könyv írásakor lehetőségem nyílt arra, hogy megálljak, végiggondoljam, honnan jövök, mit hozok, mi áll mögöttem, mire jöttem rá, mit tanultam. Utam során nekem is mindig segített, ha beszélgettem, találkoztam olyan nőkkel, akik meséltek magukról és a tapasztalataikról. Megosztották velem mindazt, amit ők már tudnak, értenek a világból és magukról. Nekem is sokat jelent, hogy ezekből az élményekből inspirálódhatok és erőt meríthetek.

Ebben a könyvben olyan történeteket gyűjtöttem össze, amelyeket eddig még nem osztottam meg magamról, és arról az útról, ami a sikereimig vezetett. Bemutatom neked a szakértőket, akik nekem is segítenek nap mint nap, akiktől én is nagyon sokat tanultam, tanulok. Tippeket és trükköket fogsz kapni tőlünk. Profitálj és inspirálódj te is az engem segítők tudásából és az én tapasztalataimból. Hiszek abban, hogy a terveink, céljaink, álmaink megvalósításában erőt tudunk meríteni egymásból. Biztos vagyok benne, hogy ha elolvasod mindazt, amit ebben a könyvben összegyűjtöttünk, hasznosnak találod majd.

Nők vagyunk a 21. században. Már felemelhetjük a szavunkat, lehetnek ambícióink, gondolkozhatunk másképpen az anyaságról, egyenrangú partnerként élhetünk a párkapcsolatunkban. Vannak reggelek, amikor ott az arcunkon az elszántság, hogy ki fogjuk bírni. Más napokon azt érezzük, hogy ezt a terhet már igazán nem bírjuk el. Ilyenkor nehéz mosolyognunk.

Nem tudom meghatározni, hogy mit jelent a siker. Mindenkinek jelenthet mást, és életszakaszonként, de akár minden nap lehet más és más. Ugye azért mosolyogsz is közben? Én szinte mindig. Tarts hát velem, mutatom, hogyan csináld!

Szeretettel,
Tomán Szabina

"Azt mindvégig gondoltam, hogy "ez a lány", mármint Szabina vinni fogja valamire. Miből? A precizitásából, a pontosságából, a lelkiismeretességéből, az eltökéltségéből és a kitartásából, és nem mellesleg abból, hogy bármiről lehetett vele már húsz évesen is beszélgetni." Náray Tamás
"Amellett, hogy tudatos üzletasszony, alapvetően ő egy nagyon jó ember. Fontos neki, hogy legyen a cégnek küldetése, pozitív hatása annak, amit csinál. Szerintem ez süt át üzletasszonyként is rajta: elsősorban nagyon-nagyon jó ember, és másodsorban keresi a pénzt." Balogh Petya
"Gyönyörű, sikeres, elképesztően tudatos, összeszedett, és még szimpatikus is. Nehéz lehet az, hogy mindenki a modellkedésről, a szépségről és az üzletről kérdezi. Lehet, ezért gyakran távolságtartónak tartják, holott én azt látom, hogy csupán arról van szó, hiteles." Dr. Almási Kitti

27%
14 990 Ft
10 927 Ft
Kezdete: 2023.01.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Tomán Szabina
Alcím:
Mutatom, hogyan csináld
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
109 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK