Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSinger Magdolna: Partitúra - utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel

-25%
Singer Magdolna: Partitúra - utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel
Fő kategória >Publicisztika >Riport, interjú
3 150 Ft
Akció: 2 363 Ft2363
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Polcz Alaine pszichológust, írót, a tanatológia magyarországi úttörőjét, a Magyar Hospice Mozgalom elindítóját az egész ország ismeri és elismeri. Útját tragédiák szegélyezték, a második világháború borzalmai és traumái életre szóló lelki és testi sebeket hagytak benne. Ám valamennyi csapás után képes volt talpra állni, veszteségeiből épülni, és nem csupán folytatni, de jobbá tenni saját és mások életét.
Ezt a rendhagyó, példaértékű életutat meséli el tanítványa, Singer Magdolna felemelő interjúkötete. Az olvasó bensőséges résztvevőjévé válhat meghitt, a halál közeledtével egyre mélyülő beszélgetéseiknek, és megrendülten búcsúzhat ettől az őszinte, saját elmúlásával is bátran szembenéző asszonytól. A Partitúra nem az a kötet, amelyet elég egyszer kézbe venni: az éjjeliszekrényünkre való, hogy bármikor felüthessük, és erőt, inspirációt meríthessünk belőle a legnehezebb pillanatokban is.

SINGER MAGDOLNA író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember. Eddig tizenhat könyve és számos tanulmánya jelent meg, köztük a Vigasztalódás a gyászban és a Veszteségek ajándéka című kötetek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155609336
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  180
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés