Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekStefan Spjut: Stallo - A trollok köztünk élnek

-22%
Stefan Spjut: Stallo - A trollok köztünk élnek
4 490 Ft
Akció: 3 500 Ft3500
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

1977, Lappföld. Svédország vezető természetfotósa rendkívüli képet készít kisrepülőgépe fedélzetéről. Egy medve látható rajta, hátán furcsa lényt cipel. A fotós szerint egy troll lehet. Ez idő tájt nyoma veszik egy kisfiúnak az egyik dalarnai erdőségben. Az édesanyja szerint egy óriás rabolta el. Soha többé nem kerül elő.

2004. A fotós unokája, Susso saját kriptozoológiai, azaz mitikus lények felbukkanásaival foglalkozó honlapot üzemeltet. Amikor egy idősebb nő felhívja, és beszámol egy törpe növésű, szőrös kis lényről, akit a telke körül látott ólálkodni, Susso azonnal a helyszínre siet, és térfigyelő kamerát szerel fel. Nemsokára a nő unokája is eltűnik, az egyetlen nyom pedig a kamera homályos képe a furcsa lényről...

Spjut trolljai elemi erővel sűrítik magukba a meg- és felfoghatatlant: azt, amitől rettegünk, de meg akarjuk ismerni, sőt üldözzük. A Stallo különleges thriller, mely a műfajra jellemző feszültséget a természetfeletti misztikumával erősíti, egyúttal olyan szuggesztív valóságosságot kölcsönözve így a trolloknak, mellyel ritkán találkozik az olvasó.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633103463
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  640
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés