Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSteven Pressfield: A háború hullámai

-25%
Steven Pressfield: A háború hullámai
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Alkibiadész és az ókori Athén sorsa elválaszthatatlanul összefonódott. A karizmatikus hadvezér akarata és nagyravágyása meghatározta a 27 évig tartó peloponnészoszi háború menetét, amely Spárta és Athén, valamint szövetségeseik között zajlott.

Ebben a lenyűgöző történelmi regényben több ember nézőpontjából ismerhetjük meg a két állam hatalomért folytatott élet-halál harcát. Az egyik főhős az athéni Polemidész, a zsoldos veterán katona és bérgyilkos, aki a börtönben ülve elmeséli élete szívszorító történetét Iászónnak. Lélegzetelállító vallomása révén hús-vér emberek szemszögéből élhetjük át a csatajeleneteket, az athéni pestisjárványt és a görög történelem drámai fordulatait.

A regény cselekményének igazi mozgatója maga Alkibiadész, a vakmerő, de mégis sebezhető athéni szónok és hadvezér, akit a szerző mai fogalmaink szerint karrierista politikusként mutat be nagy horderejű, történelmi pontossággal megírt regényében.

Steven Pressfield népszerű történelmi témák, köztük az ókori háborúk sikeres regényírója. Az afgán hadjárat és A tűz kapui mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körében.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283857
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  456
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  510 g/db
Webáruház készítés