Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekStian Hole: Garmann nyara

-25%
Stian Hole: Garmann nyara
2 450 Ft
Akció: 1 838 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A hatéves Garmann iskolába készül - ez az utolsó "szabad" nyara...
Az egyedi képi világgal megjelenített magával ragadó történet a gyermekek legbensőbb titkairól mesél. A gyermeki lélekbe nyit ablakot azáltal, hogy megeleveníti ki nem mondott félelmeiket, szívbemarkoló bánatukat, áratlan rácsodálkozásukat a világra.
Stian Hole maga illusztrálta, írta és tervezte ezt a különleges könyvet, mely a hatéves Garmann utolsó "szabad" nyarának eseményeit mutatja be. Megfogalmazza várakozó érdeklődéssel és félelmekkel teli izgalmát, melyet az iskolakezdés okoz, vagy épp az, hogy a többi gyerekkel ellentétben neki még csak mozogni sem mozognak tejfogai, nemhogy kiesnének...
A különleges grafikai megoldásaival, modern illusztrációs felfogásával is kitűnő képeskönyv nemcsak a gyerekek és a szülők, hanem a kritikusok elismerését is kivívta világszerte. Elnyerte a legrangosabb nemzetközi gyerekkönyvdíjakat: a norvég Brage-díjat (2006); a Bolognai Gyerekkönyvfesztivál fődíját, (2007); a német ifjúságikönyv-díjat (2010).
A példátlan nemzetközi siker mára sorozattá növelte a Garmann-köteteket. Így Norvégiában már megjelent a Garmann titka és a Garmann utcája című könyv is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632443348
  Kiadó
  Scolar Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  44
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  430 g/db