Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSusan Herbert: Macskasztárok - Hírességek albuma

-25%
Susan Herbert: Macskasztárok - Hírességek albuma
Fő kategória >Művészetek >Fotóművészet
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az albumot felütve nyomban kiderül, az illusztrációk alkotója szeret játszani, s ennek megfelelően gazdag a képzelőereje. Szereti a macskákat is, hiszen képeket festett róluk. De az ő modelljei nem macskás helyzetekben láthatók, kandalló előtt összegömbölyödve, egeret vagy fonalgombolyagot kergetve. Híres képzőművészeti alkotások, színdarabok, operák és felejthetetlen filmek főszereplőiként néznek vissza ránk. A művész ellenállhatatlan szellemességgel és mesterségbeli tudással festette őket újra, az eredeti után.
Ebben a válogatásban klasszikus képző- és filmművészeti alkotásokon derülhetünk macskás megközelítésből. Újragondoljuk Botticelli habokból megszülető Venusát, a németalföldiek tehetős polgárait, az impresszionisták legnépszerűbb modelljeit. Majd ikonikus jeleneteket idézünk fel filmekből A keresztapától az Arábiai Lawrence-en vagy a Doktor Zsivágón át a Drakuláig.
Annyi bizonyos, az albumban összegyűjtött macskasztárok elbűvölik és megnevettetik a művészetek és a macskák iránt egyaránt rajongó olvasókat.

Susan Herbert (1945-2014) grafikus, festőművész Oxfordban végzett. Hosszú ideig dolgozott az Angol Nemzeti Operában és a londoni Királyi Színházban. Híresen macskaszerető lévén szívesen festette meg kedvenceit mint klasszikus alkotások főszereplőit. Képeiből gyakran rendeztek kiállítást, illusztrációiból különféle válogatásban jelennek meg albumok.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155331701
  Kiadó
  Geopen Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  194
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  800 g/db
Webáruház készítés