Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSusan Mallery: Kisvárosi Barátnők

-25%
ÚJ
Susan Mallery: Kisvárosi Barátnők
2 990 Ft
Akció: 2 235 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Öt év otthonlét után a fiatal anya, Gabby Schaefer alig várja, hogy visszamenjen dolgozni. Hogy egyedül, nyugodtan használhassa a fürdőszobát. Hogy ne lármázzanak az ikrek az ajtónál, ne botoljon folyton a kutyába, ne kelljen hallgatnia a mostohalánya hisztijeit. Ám amikor váratlan események felborítják a terveit, és a férje is akadályozza az álmai megvalósításában, Gabby harcolni kezd a saját életéért.
A teherbe esés nem jelent gondot Hayley Batchelornek, a baba kihordása annál inkább. A férje aggódik, mert nem elég, hogy a kezelések drágák, de komoly fenyegetést is jelentenek a felesége egészségére. Hayley azonban született anya, és mindent vállal, hogy elérje a célját - mindegy, milyen áron.
Nicole Lord túl van a váláson, ami kevésbé volt rémes, mint lehetett volna, jóllehet a férje alig vesz részt közös fiuk nevelésében. Egy nagyszerű férfi elhiteti vele: van számára második esély... De vajon bízhat önmagában, hogy tényleg felismeri az igaz szerelmet?
A gyönyörű kisvárosban, Mischief Bayben három barátnő - Gabby, Hayley és Nicole - a jó ételek és finom innivalók mellett elsősorban egymás segítségére számíthat az élet kusza útvesztőiben...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634488187
  Kiadó
  Vinton Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  416
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  270 g/db