Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Susan Wiggs: Köztünk marad

-25%
ÚJ
Susan Wiggs: Köztünk marad
2 990 Ft
Akció: 2 230 Ft
Kezdete: 2019.09.23   Visszavonásig érvényes!

Caleb Stoltz csapdába esett két világ között. Bár tudásszomja, kíváncsisága arra ösztökéli, hogy fordítson hátat a gyökereinek, haldokló bátyjának tett ígérete - mely szerint amish hitben neveli fel elárvult unokahúgát és unokaöccsét - Middle Grove-hoz köti, ahol az élet középpontjában a család, a gazdálkodás és a hit áll.
Aztán szörnyű szerencsétlenség történik, és Caleb egyik pillanatról a másikra a csúcstechnológiájú orvostudomány és a modern, rohanó lét ijesztő világában találja magát.
Dr. Reese Powell arra készül, hogy csatlakozzon gazdag, sikeres orvos szülei praxisához, és lépésről lépésre, elszántan halad célja felé. Hajtja a vágy, hogy megfeleljen édesapja és édesanyja elvárásainak. Amikor azonban egy baleset következményeként belép az életébe Caleb Stoltz, olyan helyzettel kénytelen szembenézni, amely elbizonytalanítja, és végül rábírja, hogy megkérdőjelezze a tervei helyességét.
A Köztünk marad megható, felejthetetlen, bonyolult történet szerelemről és veszteségről, családról és barátságról, valamint az előttünk tornyosuló, legyőzésre váró akadályokról...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634488286
  Kiadó
  Vinton Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  280 g/db