A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Szellemi alapvetés - Első kötet

Szellemi alapvetés - Első kötet

Szellemi alapvetés - Első kötet

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9786158140256
Kiadó:
Stratégiakutató Intézet Kht.
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
115
Tömeg
150 g/db

Ma új elsődleges igazság születik. Új világkorszak kezdődik!
Tegyünk meg mindent azért, hogy lélekként újjászülessünk és világunk is újjá teremtődjön.
Nagyon egyszerű a korlátlan és cáfolhatatlan régi-új igazság: Szeretet legyünk.
Ha sok ezer év után végre ezt közösen teremteni akarjuk, akkor az egyébként is születő Aranykorban/Istenkorban így társteremtők legyünk.
Az isteni teremtés és a földi misztérium szerint szinte mindig elemi igazság volt, hogy az ember lényege a szerelem és szeretet, sőt a Földbolygó sem lehet más, mint Szeretetbolygó, amelyen szeretetalapú világtársadalom lesz.
A Földbolygón most ért véget egy hosszú ciklus, a világév, mert a galaktikus törvény szerint megint letelt a közel 26 ezer év. Ettől függetlenül is az emberiség mérhetetlenül belefáradt és felőrlődött abban, hogy sem önmaga, sőt még lokális világa sem szeretetlét.
Ezért az egyéni, a közösségi és a globális tudatosulás egyaránt keresi azokat az érvényes megoldásokat, hogy a szeretet visszafoglaljon minket és a szeretetet önmagunkban és földi világunkban teljessé váljon. Legyen ez a központi lélekminőség és létminőség.
Ezért úgy döntöttünk, hogy útjára indítjuk a Magyar Szeretetember és Szeretetközösség Mozgalmat.
Most azért írtuk meg és jelentetjük meg ezt a könyvet, mert ennek a mozgalomnak nagyon kevés és töredékes előzménye van. A mozgalom gondolatának, álmának és misztériumának is most kell megszületni.
A minták így nem az eddigi állami vagy civil mozgalmak lesznek. Ez a mozgalom nem valamilyen csoportérdeket szolgál, nem kíván központi állami akarat lenni, nem szeretné közvetlenül irányítani az embereket és a formálódó közösségeket.
A szándékunk ennél több. Ez a mozgalom főként szellemi mozgalom és lelki összefogás legyen. Nem óriási szervezet, s nem végrehajtó akarat. Egy új misztérium egyik új, cselekvő példája. Az Új Irányt szeretné érzékeltetni. A szeretet teremtés képességét növelni, a szeretet összefogás boldogságát tanítani.
Legyen ez a könyv egy szimbolikus zászló, amely lobog, hív, beszél és átölel.
Akik a mozgalom ösztönzésére (is) belül Szeretet/Szerelem Emberré válnak és közben családjukat egyre inkább szeretetcsaláddá emelik, közben falujukat vagy városi körzetüket igyekeznek élő szeretetközösséggé tenni, azok együtt teremtik meg a szeretetnemzetet és a Kárpát-medencében hihetetlen gyorsasággal életre kel az Új Aranykor, ami Istenkor lesz.
Ezért hívunk ezzel a könyvvel mindenkit, hogy bátran fogjunk össze, vállaljuk a személyes és közösségi felemelkedést és mindennek révén (is) jöjjön létre a mi földi mennyországunk. 

27%
1 000 Ft
728 Ft
Kezdete: 2022.04.11   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 7 Ft

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK