Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzepes Mária: A végtelenbe nyíló Rákóczi udvar + CD

-25%
Szepes Mária: A végtelenbe nyíló Rákóczi udvar + CD
3 990 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Szepes Mária hagyatékának máig kiadatlan, legújabb kötetét tartod kezedben.
A végtelenbe nyíló Rákóczi-udvar bepillantást enged Szepes Mária misztikus élményektől átitatott gyermekkorába. Az író-tanító személyes visszaemlékezésein keresztül részesei lehetünk egy hétköznapinak egyáltalán nem mondható család életének.
A kibontakozó történetekből megtudhatjuk, hogy a gyermek Mária szinte az anyatejjel szívta magába a szellemi világra való nyitottságot. Nem is történhetett volna másképp, hiszen környezetében mindenki extrém módon érzékeny és fogékony volt a láthatón túli világ rezdüléseire. A család Rákóczi úti lakása nem csupán Szepes Mária szeretett otthona, de titkos spiritiszta összejövetelek, szellemidézések helyszíne is volt. A szülei által vezetett összejöveteleken előszeretettel gyűlt össze a budapesti értelmiség, hogy éjszakába nyúló, parázs vitákat folytassanak filozófiai és spirituális kérdésekről.
Szepes Mária ebben a környezetben ébredt spirituális önmagára. A kandalló tüzében pillantotta meg első látomásait, és ekkortájt nyílt meg számára az álomvilág kapuja, melyen keresztül bebocsátást nyert a finomabb dimenziókba is. 
A szerző színes és magával ragadó elbeszélései hangulatos képet festenek a korabeli spirituális mozgalmakról, és ráébresztik az olvasót, hogy az ezoterikus érdeklődés éppúgy nevelés kérdése, mint oly sok másféle emberi viselkedés.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635297733
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  228
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  426 g/db