Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzinetár Miklós: Senki többet? Pályázat harmadszor...

-25%
Szinetár Miklós: Senki többet? Pályázat harmadszor...
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Szinetár Miklós immár háromkötetesre bővült levelezőkönyveinek - Pályázat, A második pályázat - befejező részében János színigazgató lesz. Elnyeri az áhított vidéki állást, és a fiatalok lendületével veti bele magát a munkába. Színvonalas és sikeres színházat akar csinálni. Ezt várja el tőle a város vezetősége, és ezt szeretné a társulat is.
Mester és tanítványa most főleg erről levelez. Hogy kinek-kinek mit jelent a siker. Mi mindennel jár. Mennyit ér meg. Hogy van-e az a pénz...

Szinetár Miklós (Budapest, 1932. február 8.), a színpadi és televíziós műfajok mindegyikében emlékezetes előadásokat létrehozó, nemzetközileg elismert, Kossuth-díjas rendező, professor emeritus, évtizedekig tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A magyar televíziózás fénykorának meghatározó személyisége - 1962-től az MTV főrendezője, majd művészeti igazgatója, aztán elnökhelyettese -, a Veszprémi Petőfi Színház művészeti vezetője, majd az Operettszínház igazgatója, később a Magyar Állami Operaház főigazgatója - és mindkét színház örökös tagja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630799959
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  292
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés