A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Szirmok az égből

Szerző Mingmei Yip
Szirmok az égből

Szirmok az égből

Szerző Mingmei Yip
Kiadás éve:
2011
ISBN:
9789639711754
Kiadó:
Trivium Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
368
Tömeg
320 g/db

A "Barackvirág Pavilon" szerzőjének újabb, érzéki és lírai regénye, mely napjainkban játszódik. Szól Keletről és Nyugatról, szól a valós életről és a szív dolgairól. Bepillantást enged az egzotikus kínai kultúrába, a buddhizmus világába.
Meng Ning élete tizenhárom évesen egy csapásra megváltozik, mert véletlenül beleesik egy kútba. Egy buddhista apáca segítségével szerencsésen megmenekül. Ennek az élménynek a hatására a buddhizmus bűvöletébe kerül - sok időt tölt az Aany Lótusz templomban, összebarátkozik az apácákkal, tanulmányozza a kultúrát, a művészeteket, a misztikus tanításokat.
Meng Ming elhatározza, hogy ő is apáca lesz. Úgy érzi, ez ad számára esélyt arra, hogy irányíthassa a sorsát, és a zene, a művészet, a költészet oázisában élhessen - távol szülei boldogtalan, civakodással teli házasságától.
A következő tíz évben a párizsi Sorbonne-on tanul a kínai művészetekről és irodalomról - ahol társa lesz egy titokzatos buddhista apáca. Ekkor elzárkózik a férfiaktól, és végleg úgy dönt, apáca lesz.
Visszatér Hong Kongba, de tűz üt ki a kolostorban. Egy fiatal, jóképű és a keleti kultúrához erősen vonzódó amerikai orvos menti ki a tűzből. A férfi sosem tapasztalt közelsége felkelti a fiatal nő érdeklődését. Ahogy kapcsolatuk egyre intimebbé válik, Meng Ning rádöbben arra, hogy választania kell az érzéki és a spirituális világ, a lelki szerelem és a testiség között.
Vajon sikerül-e neki álmát megvalósítania, vagy az élet hozta kihívások letérítik az útjáról...

28%
3 790 Ft
2 729 Ft
Kezdete: 2023.09.22   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Mingmei Yip
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK