Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzondy Máté: Hogyan tudnék továbblépni? - a bosszú és a megbocsátás pszichológiája

-25%
Szondy Máté: Hogyan tudnék továbblépni? - a bosszú és a megbocsátás pszichológiája
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft2205
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Tényleg szeretnék megbocsátani és továbblépni - de egyszerűen nem megy!" "Bosszút akarok állni azért, amit ellenem tett - ha megkapná, amit érdemel, akkor végre megkönnyebbülnék!" Ismerős mondatok, érzések? Egy-egy súlyos (sőt, olykor akár apróbb, de komolynak megélt) sérelem után az ember könnyen válhat múltjának foglyává, aki nem tudja élvezni a jelent, mert figyelmét a fájdalom, a veszteség, a méltánytalanság érzése és az intenzív bosszúvágy köti le. Ráadásul sokszor még bűntudat és szégyen is kínozza, amiért minden igyekezete ellenére képtelen megbocsátani, és agresszív gondolatok járnak a fejében.

Hogyan tehetjük le azokat a terheket, amelyek cipelése nemhogy nincs hasznunkra már, de megakadályozza, hogy teljes, örömteli és értelmes életet éljünk? Miért nem hozza el a remélt megkönnyebbülést a bosszú? Ha megbocsátunk, azzal nem mentjük-e fel a sérelem elkövetőjét a felelősség alól? Milyen testi és lelki hatásai vannak a bosszúvágynak és a megbocsátásnak?

A népszerű pszichológusszerző a tőle megszokott tudományos igényességgel, ugyanakkor könnyen érthető, élvezetes és felszabadító stílusban vezet be a megbocsátás lélektanába. A továbblépést megcélzó belső munkát számos önállóan elvégezhető gyakorlat is segíti.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155281136
  Kiadó
  Kulcslyuk Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés