A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Szuvidálás könnyedén

Szerző Carey Copeling
Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén

Szerző Carey Copeling
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2021
ISBN:
9789634479871
Kiadó:
Alexandra Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
224
Tömeg
520 g/db

Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat.
A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat.
***

VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI
***

CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com weboldalon osztja meg receptjeit.


100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve

A BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhez

PRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához

28%
4 500 Ft
3 240 Ft
Kezdete: 2024.12.21   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Carey Copeling
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK