Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekT. R. Richmond: Ami maradt

-25%
T. R. Richmond: Ami maradt
Fő kategória >Regény >Thriller
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Baleset? Gyilkosság? Öngyilkosság?
Egy digitális nyomozás története.

Alice Salmon már nincs közöttünk, de emlékét nem feledjük. Halálhíre port kavart az interneten, tele voltak vele a hírek, szeretteinek szívében nem csillapul a gyász. De legközelebbről mégsem a családtagok és a barátai ismerték Alice-t.
Lassan a rendőrök is felhagynak a nyomozással, úgy tűnik, soha nem derül ki, mi történt Alice utolsó éjszakáján. Dr. Jeremy Cooke egyetemi oktató azonban megszállottjává válik az esetnek: minden idejét annak szenteli, hogy a legapróbb részletet is összegyűjtse. Sorra veszi Alice naplóbejegyzéseit, végigolvassa emailjeit, meghallgat minden hozzáférhető hanganyagot, találkozik az érintettekkel. Amit csak lehet, összeszed; és - tudóshoz illő módon - sajtó alá rendez egy teljes könyvet.

Maga a kutakodás is vihart kavar, hát még a készülő emlékkötet híre. Vajon mire jutott a tiszteletre méltó dr. Cooke? Milyen felfedezéssel zárul a sokkoló dosszié, Alice életének archívuma?

"Minden hónapban jön egy könyv, amit az új Holtodiglan-nak neveznek. Mi úgy gondoljuk, megtaláltuk az igazit." (Marie Claire)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634054078
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  436
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés