Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekThomas Pfeifer: Ha két csont találkozik... - Minden, amit a mozgáshoz nélkülözhetetlen tudni kell

-25%
Thomas Pfeifer: Ha két csont találkozik... - Minden, amit a mozgáshoz nélkülözhetetlen tudni kell
2 950 Ft
Akció: 2 213 Ft
Kezdete: 2019.04.17   Visszavonásig érvényes!

Az ember lételeme a mozgás. Amikor világra jövünk, fáradhatatlanul és elképesztő hajlékonysággal tudjuk mozgatni a csontjainkat, izmainkat és inainkat. Csakhogy a fájdalommentes mozgás képességének adományát többnyire akkor kezdjük el becsülni, amikor már ropognak és fájnak az ízületeink. Az artrózis, azaz az ízületi porckopás ugyanis sajnos előbb-utóbb mindenkit elér. De valójában mi az, ami fáj és miért? Hogyan épülnek fel az ízületek és miként működnek együtt a test többi részével? Mi az, ami árt nekik? És mi az, ami használ? Milyen mozgásformákkal tarthatjuk karban őket? És ha már nagy a baj, hogyan tud segíteni az orvostudomány?
Dr. Thomas Pfeifer ortopéd orvos érdekes és szórakoztató utazásra invitál az ízületek világába, s ennek során feltárulnak előttünk mozgékonyságunk titkai.

Dr. Thomas Pfeifer Padovában, Aachenben és a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemen tanult orvostudományt, szakorvosi képesítését a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemen és a Klinikum Großhadernen szerezte meg. 1992 óta Frankfurt am Mainban tart fenn magánrendelőt, ahol főként artroszkópiát, térd- és csípőprotézis-műtéteket végez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633554937
  Kiadó
  Park Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  308 g/db