Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTim Peake: Csillagközi kérdezz-felelek - 157 észbontó tudnivaló az űrből

-25%
Tim Peake: Csillagközi kérdezz-felelek - 157 észbontó tudnivaló az űrből
4 499 Ft
Akció: 3 374 Ft
Kezdete: 2019.08.02   Visszavonásig érvényes!

Gondoltál már arra, hogy űrhajós legyél?
Az Apollo küldetések sikerei után napjainkban az űrkutatás új aranykorának küszöbén állunk. A következő évtizedekben minden bizonnyal gyarmatosítani fogjuk a Holdat, otthagyjuk a lábnyomunkat a Marson, és messzebbre fogunk utazni a naprendszerünkben, mint valaha. Ezek az álmok immár karnyújtásnyira vannak tőlünk, és mindannyian részesei lehetünk ennek a kivételes utazásnak.
Mióta visszatértem a Nemzetközi Űrállomásról, rengeteg érdeklődő levelet kapok az emberektől, akik egyre többet szeretnének megtudni az űrbéli életről, a küldetésem minden apró részletéről. "Milyen érzés 28 000 km/órás sebességgel keringeni a Föld körül?" "Hogyan lehet felkészülni a súlytalanságra?" "Milyen hatással van a világűr az emberi testre?" "Mi történik, ha meteorit csapódik az űrállomásnak?"
Ebben a könyvben részletesen megválaszolom ezeket a kérdéseket, kiegészítve őket a saját, űrhajósként szerzett tapasztalataimmal - a kiképzéstől a kilövésig, az űrsétáig és a visszatérésig. Remélem, hogy érdekesek lesznek az űrbéli élet titkai, tudománya és mindennapi csodái, és a betekintés hasznos lesz a jövő űrutazói számára. 
Ki tudja? Lehet, hogy az első ember, aki eljut majd a Marsra, épp ezt a könyvet lapozgatja...
Tim Peake

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155783401
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  486 g/db