Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTiszóczi Enikő - Geréb Ágnes - R. Várkonyi Zsuzsa - Ruskó Rita: Otthonszülés?

-26%
Tiszóczi Enikő - Geréb Ágnes - R. Várkonyi Zsuzsa - Ruskó Rita: Otthonszülés?
1 480 Ft
Akció: 1 091 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Életünknek kevés eseményét nevezhetjük annyira sorsdöntőnek, mint születésünket és halálunkat. Szülésünk azonban biztosan ebbe a sorba kívánkozik. Lehet békés, harmonikus és jókor bekövetkező, de ugyanúgy hozhat sérülést, lázadást és megrázkódtatást is - nekünk vagy szeretteinknek. Ez az írás azokra a kutatási eredményekre épül, amelyek leginkább segítenek megérteni, mi minden teheti egészségessé, és mi károsíthatja a szülés/születés folyamatát. Bőségesen lesz szó a megzavart folyamat hosszú távú következményeiről, nemcsak a gyerek és az anya, hanem az egész család életében.
Az érdeklődő laikusokon kívül azoknak a szakembereknek szánom ezt az írást, akik nyitottak a sokfelől nyert tanulságok mérlegelésére. És tudom, hogy ilyen szakemberek is léteznek. Van miért tisztelnünk őket - írja F. Várkonyi Zsuzsa, a kötet egyik szerzője.
A Szimpozion e kötetében megszólal egy tanulmánnyal Geréb Ágnes is, aki az otthonszülés élharcosa, ugyanakkor központi alakja is lett. Olvashatjuk a témáról Ruskó Rita - Tiszóczi Enikő szerzőpáros véleményét is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632481746
  Kiadó
  Saxum Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  230 g/db