A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

újdonság

Több vagy, mint gondolod

Szerző Kimberly Snyder
Több vagy, mint gondolod
újdonság

Több vagy, mint gondolod

Szerző Kimberly Snyder
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9789632916354
Kiadó:
Bioenergetic Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
264
Tömeg
230 g/db

"Lebilincselő, inspiráló és mélységesen emberi útmutató, amelyből megtudhatod, miként tudod életre kelteni a lelkedet, és hogyan támogasd azt, aki valójában vagy. Itt az idő, hogy ráhangolódj valódi éned dicsőségére és erejére."
Deepak Chopra

Sokan hisszük, hogy nem vagyunk elég jók, elég csinosak, elég gazdagok, elég boldogok. Ez a könyv segít, hogy hitrendszereinket felülvizsgálva beteljesítsük leghőbb álmainkat és sikeres, inspiráló életet éljünk.
A boldogság, a szépség és a belső béke megteremtésének kulcsa valódi énünk felszabadításában rejlik. Valódi énünk az a megingathatatlan, szerető, őszinte, bátor, békés és kreatív intelligencia, amely ott lakozik mindannyiunkban. Ezt az intelligenciát nevezhetjük Szellemnek, szeretetnek, egyetemes tudatnak vagy akár Istennek is. Ez lényünk isteni része.
Kimberly Snyder célja, hogy megmutassa, miként tudjuk elérni ezt a megállíthatatlan erőt. A világszerte elismert spirituális vezető, Paramahansza Jógánanda tanításaiból nyert inspirációkat személyes történeteivel és a legfrissebb tudományos kutatásokkal ötvözi. Egyszerű gyakorlatokkal, hatásos ősi módszerekkel és mélyreható meditációkkal lát el minket, hogy segítsen legyőzni korlátozó hiedelmeinket. Így valóban annak láthatjuk magunkat, amik valójában vagyunk: istennők, harcosok, szeretők, rendkívüli sorsunk megteremtői.
Kimberly Snyder spirituális vezető, meditációs tanító és holisztikus wellness-szakember. Háromszoros New York Times-bestseller- író, öt korábbi könyv szerzője.

"Az elmúlt több mint egy évtizedben rengeteget tanultam Kimberly tanításaiból. Ez a könyv sorsfordító olvasmány, mely segít, hogy még több békére lelj az életedben."
Drew Barrymore

28%
3 990 Ft
2 873 Ft
Kezdete: 2023.11.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 29 Ft

Adatok

Szerző:
Kimberly Snyder
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK