Nyitva tartás

Átvételi pontunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat, vasárnap zárva!

Cím: 1067. Bp. Eötvös utca 9.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTomor Anita: Nyúl Benő, Csiga Bandi és a Sün testvérek

-26%
Tomor Anita: Nyúl Benő, Csiga Bandi és a Sün testvérek
1 890 Ft
Akció: 1 394 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Ismerd meg Nyúl Benő, Csiga Bandi, Sün Dávid és a kis Sün Réka történeteit! Az állatgyerekek izgalmas kalandokban vesznek részt nap mint nap az erdőben Rengeteget nevetnek, néha veszélybe is kerülnek, de legyen szó akár oktalan veszekedésről vagy véletlen balesetről, a végén mindig kiderül, milyen fontosak az életünkben a barátok, mennyire tudni kell megbocsátani, és hogy milyen sok mindent meg lehet valósítani, ha leleményesek vagyunk, és ha összefogunk.
A 3-6 éves korosztálynak szóló mesék bűbájos világot teremtenek a kicsiknek. Minden történet mondanivalóval zárul, a magyar szakos tanárként végzett írónő tollából származó tündéri mesék szinte magával ragadják az olvasót. Minden óvodás korú kisgyerekes szülőnek meleg szívvel ajánljuk.
,,Aranyos, kedves történetek az erdő kis lakóiról, akik pajkosságuknak köszönhetően mindig bajba kerülnek, de végül egymást segítve megoldanak minden problémát. Tanulságos, imádnivaló történetek kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
(Horváth Eszter - magyar - történelem szakos középiskolai tanár)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630899833
  Kiadó
  Pyrus Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  42
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  216 g/db