A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Bizalom a vezetésben

Szerző Török László
Bizalom a vezetésben

Bizalom a vezetésben

Szerző Török László
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786150066691
Kiadó:
Magánkiadás
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
150
Tömeg
200 g/db

"...egy nemzet jólétét és versenyképességét egyetlen, mindenütt észlelhető kulturális tényező határozza meg: a bizalom szintje az adott társadalomban." /Fukuyama/ Ez a mondat elég hihetetlennek tűnik, hiszen ebben az emberek többsége által nem is elemzett fogalom egyszer csak váratlanul kulcstényezővé emelkedik.
A kötet címe maga is többrétegűségre utal; egyszerre lesz szó a vezetők és vezetettek közötti bizalomról és a bizalom helyéről a vezetői tevékenységben, mégpedig először elméleti, aztán gyakorlati szempontból. Az elméleti megközelítés hitelességét olyan - a forrásjegyzékben feltüntetett - szaktekintélyek biztosítják, mint például Bakacsi Gyula, Barabási Albert-László, Rachel Botsman, Stephen M. R. Covey és Francis Fukuyama. A hazai példák sorát pedig többek között Balogh Péter angyalbefektető, Csillag Sára egyetemi docens, Litkey Farkas világbajnok vitorlázó, Markovich Béla MAPEI ügyvezető és Pozsonyi Gábor bankár gazdagítják.
A két évtizedes felsővezetői tapasztalattal rendelkező szerzőnek ezzel immár harmadik vezetési könyve kerül a könyvesboltokba a 2015-ben (A vezetés öröm-e?) és 2017-ben (A vezetés ÖN-törvénye - Pár FONTOS szópár) megjelent kötetek után.

27%
3 999 Ft
2 919 Ft
Kezdete: 2022.07.12   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 29 Ft

Adatok

Szerző:
Török László
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK