Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTótfalusi István: A Nibelung-sztori

-25%
Tótfalusi István: A Nibelung-sztori
2 999 Ft
Akció: 2 235 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

"Mit mondjunk könyvünkről?
Azt, hogy jó kalauz Richard Wagner négyrészes operájához?
Akinek ilyenre van szüksége, mert szereti Wagner zenéjét, de a tetralógiától talán még idegenkedik - főleg azért, mert nem tudja áttekinteni hosszú és bonyodalmas cselekményét -, az ezt a könyvet teljes bizalommal kézbe veheti. Mert ami A Nibelung gyűrűje szövegkönyvében benne van, azt itt mindenestül megtalálja - némileg sűrítve, viszont oldott és olvasmányos előadásban, és ráadásul tágabb, élményszerű képet kap arról a mitikus világról, amelybe a zeneszerző beleágyazta művének cselekményét.
Ám mit mondjunk azoknak, akik soha nem is hallottak Richard Wagnerről? Akiket egyáltalán nem érdekel az opera, hanem egészen más zenei műfajokért lelkesednek?
Bizonyos, hogy az olvasók között ők vannak többségben." Kötetünkben Tótfalusi István részletesen elmeséli a Wagner-tetralógia "sztorijának" mitológiai hátterét, és egy izgalmas utószóban mindennek történeti megalapozását is adja: így útmutatását haszonnal és igazi élvezettel forgathatják fiatalok és felnőttek egyaránt. Schmal Róza varázslatos illusztrációi remekül megragadják ennek a távoli, titokzatos világnak a hangulatát, és hozzásegítik az olvasót az operafüzér teljességének befogadásához.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631434477
  Kiadó
  Magvető Kiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  126
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db