A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Trauma - A láthatatlan járvány

Szerző Dr. Paul Conti MD
Trauma - A láthatatlan járvány

Trauma - A láthatatlan járvány

Szerző Dr. Paul Conti MD
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9789635073016
Kiadó:
Édesvíz Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
263
Tömeg
400 g/db

Út a megértés, a felépülés és a társadalmi trauma megelőzése felé

Képzelj el egy betegséget, aminek ránézésre csak néhány alig észlelhető tünete van, de az egész testedet az uralma alá hajtja, és még csak észre sem veszed. Könnyen terjed szülőről gyerekre, és akár életünk végéig is kísérhet, ha nem teszünk ellene. Dr. Paul Conti szerint a társadalomnak pontosan így kellene tekintenie a traumára: egy potenciálisan halálos kimenetelű járványként, amely fölött már nincs uralmunk.

Trauma: A láthatatlan járvány című könyvében Dr. Conti a legújabb kutatásokra, a legjobb klinikai eljárásokra és a való életből vett történetekre támaszkodva vázolja fel a trauma részletes és aggasztó kórképét. Lépésről lépésre segíti az olvasót abban, hogy milyen konkrét változásokat kell az életünkben eszközölnünk egyénként és a társadalom tagjaként a trauma hatásának enyhítése és további traumatizálódás ellen. A könyv lerántja a leplet a hazugságról: az élethosszig tartó, gyógyíthatatlan betegség igenis kezelhető és meg is előzhető.

Amit a Traumából elsajátíthatunk:

átfogó képet kapunk a traumáról és a szégyenérzetről,
a készséget, hogy felismerjük a traumát magunkban, másokban és a bennünket körülvevő társadalomban,
tudást arról, hogy az egyéni és a kollektív trauma miként dolgozik társadalmi szinteken,
motivációt, hogy megállíthassuk a traumát,
praktikus eszközöket, melyekkel önmagunkon és másokon egyaránt segíteni tudunk.Végtelenül fontos, életigenlő könyv ez, amely erővel vértez fel a traumák ellen, segít, hogy elfogadjuk és szembenézzünk életünk történéseivel, és arra biztat, tanuljunk meg magabiztosan boldogulni, ne csak kényszeredetten túlélni az élet nehézségei közepette.
"Paul embertársamként, bizalmasomként viszonyult hozzám. Megmutatta, hogy élni érdemes. De, ami ennél is fontosabb, arra biztatott, hogy újra megtaláljam és visszaszerezzem önmagam." - Lady GagaA szerzőről: Dr. Paul Conti a Stanford Egyetem orvosi karán tanult. Pszichiátriai képzését a Stanfordon és a Harvardon szerezte, utóbbin főrezidensnek nevezték ki. A Harvard orvosi karán dolgozott egészen addig, míg az Oregon állambeli Portlandbe költözött, ahol megalapította saját klinikáját.

25%
5 490 Ft
4 118 Ft
Kezdete: 2023.12.04   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 41 Ft

Adatok

Szerző:
Dr. Paul Conti MD
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK