Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekUlrich Emil Duprée: A ho'oponopono és a családállítás - A kapcsolatok megértése, szerető megbocsátás és a gyógyulás élménye

-25%
Ulrich Emil Duprée: A ho'oponopono és a családállítás - A kapcsolatok megértése, szerető megbocsátás és a gyógyulás élménye
Fő kategória >Ezoterika >Ezoterikus elméletek
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft2235
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Mindnyájan arra törekszünk, hogy boldogok legyünk. Ez azonban nem mindig olyan egyszerű, hiszen nap mint nap vitába bonyolódunk jelentéktelen ügyek, szerelmi bánat vagy csalódás miatt. Ha jól megnézzük, alapjában véve minden probléma kapcsolati problémának tekinthető. A kapcsolatainkat kell tehát megjavítanunk a szüleinkhez, a párunkhoz, a pénzünkhöz, sőt akár a testünkhöz vagy a rendetlen fiókunkhoz fűződő viszonyunkat!
Végső soron azonban többnyire saját magunkkal van bajunk. Milyen képet táplálunk magunkról? Mennyire becsüljük magunkat? Bízunk-e magunkban? Szeretjük magunkat annyira, hogy csak a legjobbal érjük be, és ezért tenni is hajlandóak vagyunk? Ez a könyv az önismeretről szól: az olvasó saját magáról tud meg valamit és ez a lényeg. 
A Hooponopono című sikerkönyvéről ismert Ulrich Emil Duprée célja, hogy bevezesse az olvasót a család-, illetve rendszerállítás világába, valamint a családi tanácskozások hawaii formájába, a hooponoponóba. A két módszer ötvözését gyakorlatok segítik, amelyeket a szerző megoldó formulákkal, rövid történetekkel és esettanulmányokkal tett változatosabbá, hogy azonnal láthassuk, illetve érezhessük az elért eredményeket. Segítségükkel megfejthetjük, mi fékez minket az életben, és hogyan tudjuk javítani a kapcsolatainkat. A családállítás és a hooponopono eszköztárával felszerelkezve készen állunk a nagy lépésre, amely a boldogság irányába vezet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911045
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés