Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekUngvári Tamás: Új Beatles-biblia - A négy apostol mítosza

-25%
Ungvári Tamás: Új Beatles-biblia - A négy apostol mítosza
Fő kategória >Szórakozás >Zene
3 950 Ft
Akció: 2 963 Ft2963
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az "Új Beatles-biblia" a negyven esztendővel ezelőtt született sikerkönyv áthangolása, folytatása, megőrzése. A popkultúra profán bibliájaként elhíresült mű számos nemzedéket avatott be a négy apostol, John, Paul, George és Ringo mítoszába.
Ungvári Tamás az elsők között ismerte fel a hatvanas évek kultúrájának átrendeződését, a beatzene nemzetközi eszperantójának jelentőségét. Műfajt teremtett a hétköznapi és fenséges új arányaira figyelő alkotásában, mely egyszerre "kultkönyv" és korszakváltozásokra figyelő história. Ungvári Tamás enciklopédikus tudása javát adja az ironikus életrajz és a politikai-történelmi háttér megrajzolásában, London és New York színeinek megidézésében.
Az "Új Beatles-biblia" a Beatles-rajongás anatómiáját tárja fel a négy gombafejű titkainak megfejtésével. Legendák könyve metafizikai horizonttal, pletykakönyv kritikával, szociológia unalom nélkül. Aki a régi Beatles-bibliát olvasta, most a meghosszabbított történet birtokába juthat, aki az Új Beatles-bibliával kezdi, a régit is megismerheti. Pontosan fogalmazva: je-je-je.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632442556
  Kiadó
  Scolar Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  650 g/db
Webáruház készítés