A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Valaki van a házadban

Szerző Stephanie Perkins
Valaki van a házadban

Valaki van a házadban

Szerző Stephanie Perkins
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9789634992929
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
320
Tömeg
302 g/db

Egy nebraskai kisvárosban brutális gyilkosságok sorozata veszi kezdetét. Az áldozatok kivétel nélkül középiskolás diákok. Makani Young nem olyan rég költözött a kisvárosba a nagyanyjához, mert elkövetett valamit, ami miatt nem maradhatott az előző iskolájában, és a szülei is válófélben vannak. Ollie meglehetősen visszahúzódó fiú, nem barátkozik senkivel, és különcsége sokakban gyanút ébreszt. Úgy tűnik, Makani és Ollie egymásra találnak, kapcsolatuk kezd kibontakozni. De ekkor elkezdődnek a gyilkosságok... Makani a barátaival együtt igyekszik rájönni, mi alapján választja ki a gyilkos az áldozatait. Amikor aztán őt is megtámadják, végül sikerül Ollie-val megmenekülnie, és felismerik a tettest is. Ekkor kezdődik meg az őrült hajsza. A félelem mindenhová beférkőzik. Minden egyes karakter egyedi, pedig rengeteg áldozat, gyanúsított és mellékszereplő van a könyvben. Makani karaktere csodálatosan felépített, múltjának története szimpátiát kelt az olvasókban. Néha úgy tűnik, hogy könnyedén elkaphatják a gyilkost, hiszen az többször is hatalmas hibát vét, de pont emiatt lesz a történet akciódús és letehetetlen.

,,Perkins először elhiteti az olvasókkal, hogy teljes biztonságban vannak, majd pedig jól megforgatja bennük a kést. Az áldozatok száma egyre csak nő, az olvasók pedig vadul kutatni kezdik az okokat, és várják, mikor is lesz vége a rémségeknek."
Publishers Weekly
,,Az évszak legizgalmasabb horrorja. Csavaros, akár a klasszikus, modern sorozatgyilkosos történetek, amilyen például a Sikoly vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című is. Emellé kidolgozott karaktereket és egy ifjúsági regényhez illő érzelmi töltetet kapunk."
Mashable
,,A There's Someone Inside Your House egyszerre kísérteties horror és fülledt, romantikus olvasmány. Véres élvezet."
HelloGiggles
,,Érdemes felkapcsolni minden villanyt, mielőtt belekezdünk ennek a rémisztő horrornak az olvasásába, amely a Sikoly hangulatát hozza vissza."
Seventeen
,,Profi módon építi fel a rémségeket... Az olvasóknak mindenképp javasoljuk, hogy olvasás közben tartsák szemmel az ajtót." Booklist

28%
3 999 Ft
2 879 Ft
Kezdete: 2023.09.22   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Stephanie Perkins
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

A szerző további könyvei

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK