A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Vállalatok életciklusai

Alcím Növekedés és tartós siker a szervezet minden életszakaszában - bővített, átdolgozott kiadás
Szerző Ichak Adizes
Vállalatok életciklusai

Vállalatok életciklusai

Alcím Növekedés és tartós siker a szervezet minden életszakaszában - bővített, átdolgozott kiadás
Szerző Ichak Adizes
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9789635652204
Kiadó:
HVG Könyvek
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
478
Tömeg
920 g/db

Miképpen azonosíthatjuk a szervezeti életszakaszok problémáit?

Hogyan juttathatjuk el cégünket a csúcsra, hogy tartósan ott maradhasson?

Melyek a hanyatlás jelei, és hogyan fordíthatjuk vissza vállalatunk öregedését?A szervezeteknek is életciklusaik vannak, akárcsak az élő organizmusoknak, a szokványos küzdelmeken túl pedig szembekerülnek a fejlődés következő szakaszára való átváltás nehézségeivel. Ha nem küzdenek meg mindezekkel, rendellenességek fejlődnek ki bennük, amelyek gátat vetnek a növekedésüknek.

Ichak Adizes menedzsmentszakértő szerint ezek a problémák sok esetben nem oldhatók meg szakszerű beavatkozás nélkül. A klasszikussá vált Vállalatok életciklusai bővített, átdolgozott kiadása, amely az elmúlt évtizedek szervezetfejlesztési és -terápiás munkájának tapasztalataival egészült ki, az átmenetekkel kapcsolatos buktatókat segít leküzdeni. A könyvből megtudhatjuk, hogyan érhetünk el mélyreható változásokat, amelyekkel javíthatjuk a cég önmagáról alkotott képét, a munkatársak egymás közötti viszonyát, a csoportfolyamatokat, a döntéshozatalt és a problémamegoldást. A bemutatott stratégiák hatása a piaci részesedésen, a jövedelmezőségen, a szolgáltatások minőségén és az emberek elkötelezettségén egyaránt lemérhető. Az Adizes-módszert, amelynek ismertetését esettanulmányok és sztorik teszik szemléletesebbé, startupok, kis- és nagyvállalatok, kormányzati, egyházi és politikai szervezetek vezetői és tanácsadói világszerte sikerrel alkalmazzák. A kötet jól használható gyakorlati tudást nyújt arról, hogy a tartós siker érdekében hogyan fejleszthetjük a szervezeti viselkedést, kultúrát és hatékonyságot."Adizes felbecsülhetetlen értékű ötletforrásként és nagy tudású tanácsadóként segített feléleszteni a vállalkozói szellemet és visszahozni a vitalitást szervezeteinkbe világszerte."

Steven L. Miller

a Shell Oil Company egykori igazgatótanács-elnöke és vezérigazgatója"Ahhoz, hogy gyorsan növekvő iparágunkban piacvezetők maradjunk, folyamatosan át kell szerveznünk vállalatunkat. Az Adizes-módszer a legfontosabb eszközünk belső átalakításaink irányítására."

Eli Harari

a SanDisk Corporation elnök-vezérigazgatója"Ichakkal megvizsgáltuk szervezeti struktúránkat, hogy felismerjük, hogyan határozhatnánk meg pontosabban a feladatokat és fókuszálhatnánk jobban. Kidolgoztuk a szervezeti diagramunkat is, és hatalmas eredményeket értünk el!"

Ernest Fleischmann

a Los Angeles-i Filharmonikusok egykori ügyvezető alelnöke és ügyvezető igazgatója

20%
7 900 Ft
6 320 Ft
Kezdete: 2024.04.09   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Ichak Adizes
Alcím:
Növekedés és tartós siker a szervezet minden életszakaszában - bővített, átdolgozott kiadás
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK