Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVéronique Maciejak: Ne várd meg, amíg elvonul a vihar, tanulj meg táncolni az esőben (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2019.02.04.) Ára: 2693 Ft

Előjegyezhető
Véronique Maciejak: Ne várd meg, amíg elvonul a vihar, tanulj meg táncolni az esőben (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2019.02.04.) Ára: 2693 Ft

Emma a reggeli műsort vezeti a Double MR-en. Imádja a munkáját, végtelenül odaadó, és minden idejét a kis helyi rádióállomásnak szenteli. Papíron csak riporter, de igazából főszerkesztői munkát végez. Ő vezeti a reggeli adást Benjaminnel, ő csinálja a külső közvetítéseket, vezeti a tréningeket, és anyagot ír a műsorokhoz. Hatéves, a hivatástudaton jócskán túlmutató, nagylelkű odaadás után még mindig nem léptették elő, és kezd eltűnődni, hogy mi értelme mindennek az erőfeszítésnek.

A karizmatikus Julien Vascosszal, a felnőtté válásról szóló regények sikeres szerzőjével készített interjú mindent megváltoztat. Amikor Emma találkozik az íróval, Julien arra kéri, vegyen részt egy személyre szabott, virtuális life couch kísérletben.

A regényben alkalmazott módszerek segíthetnek kimozdulni a komfortzónánkból, megváltoztatni az életünket.

A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van c. sikerkönyv után itt az újabb önsegítő bestseller, ami boldogabbá teheti az életed.

 • Várható szállítási idő
  Előjegyezhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155905353
  Kiadó
  Művelt Nép Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  Előjegyezhető    
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés