Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVictor Milán: Dinoszauruszurak

-25%
Victor Milán: Dinoszauruszurak
3 599 Ft
Akció: 2 699 Ft2699
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"A Jurassic Park és Trónok harca ötvözete." - George R. R. Martin

A Paradicsomot, az örök élet békés világát ellentétek feszítik: gyanús, új vallási nézetek terjednek, Terraroja lázadozik, hűbérurak túlkapásaitól szenved a nép. A császár ellen merényletet kísérel meg egy orgyilkos, és lánya sem elégedett a kormányzásával. Azt beszélik, Providenciában már megjelent egy Szürke Angyal, hogy figyelmeztesse a birodalom lakóit az Egyensúly felbomlására…

Felipe - a fiatalok legnagyobb bánatára - lánya, Melodía jegyesét küldi megleckéztetni Vörösföldet. Míg Jaume, a birodalom hős dinoszauruszlovagja, a Virággróf távol vívja csatáit, az újra hűséget tettető korábbi áruló, Falk herceg ármánykodása egészen átszövi a palotát - Melodía csak kishúgára, barátaira és hűséges komornájára számíthat.
Közben a halottnak hitt Karyl vojda, a rettegett hadúr különös szövetségre lép egykori ellenfelével, a dinoszauruszmester és vándor énekes Rob Korrigannal: együtt indulnak a háborúzást elítélő, ám szorongatott helyzetbe került providencek megsegítésére. Egyetlen esélyük a maroknyi, szedett-vedett csapat harcosokhoz méltó kiképzése, a ravaszság és dinoszauruszaik ereje.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636355777
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  528
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  590 g/db
Webáruház készítés