Áruházunk 2021. július 13-tól augusztus 13-ig nyári szünet miatt zárva tart, rendelést nem fogadunk. A már leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása folyamatos.
Átvételi pontunk július 30-ig nyitva tart, a személyes átvétellel rendelt könyvek sms értesítés után a szokásos időben, hétköznap 9 és 18 óra között átvehetők.
Július 31. és augusztus 15. között átvételi pontunk is zárva lesz.
Áruházunk augusztus 13-án fogad ismét rendeléseket.
Új Könyvek Ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
.

A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

A rónin - Zen történeten alapuló regény (9789637014246)

Szerző William Dale Jennings
A rónin - Zen történeten alapuló regény (9789637014246)

A rónin - Zen történeten alapuló regény (9789637014246)

Szerző William Dale Jennings
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2007
ISBN:
9789637014246
Kiadó:
Szenzár Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
144
Tömeg
150 g/db

"Miután végzett a nekigyürkőzéssel, a rónin beletörölte tenyerét combjába, és feltartotta szétfeszített ujjait, hogy megnézze, nem remegnek-e. Minden szem az ujjaira szegeződött. Olyanok voltak, mint a kő. Kezének rezzenetlen ereje volt az egyik mozzanat, amire a legtöbb túlélő visszaemlékezett. Arra is sokan emlékeztek, ahogy egyetlen mozdulattal kirántotta a kardját, és lesújtott. Az előtte álló férfi karja kihullt ujjasából. Döbbenten nézett a földre, összeráncolt homlokkal csendesen felnyögött, majd pokoli üvöltése végigsöpört a folyóparton..." A középkori Japán erőszakkal telített korszakában játszódó történet főszereplője egy félig legendás, félig valós történelmi alak, aki barbár gyilkosból népi hőssé válik. A W. D. Jennings által feldolgozott ősi zen történetben a gazdátlan szamuráj fokozatosan halad végzete felé, amit a bölcs már csírájában lát. A rónint nyughatatlan lelkiismerete hajtja a poklok mélyéből a megtisztulás felé.A megingathatatlanul realista zen misztika hagyatéka ez a történet, amelyet Jennings a saját szavaival élve "kicsit kibővített, de természetesen semmit sem tett hozzá". 

A cselekményekben és meghökkentő fordulatokban bővelkedő regény olvasmányossága ellenére is olyan gondolatok magját ülteti el, amely biztos, hogy felrázza, megdöbbenti de egyben inspirálja is az olvasót. Nem csak a szamurájkori japán történelem és harcművészetek szerelmeseinek ajánlott olvasmány.

33%
1 990 Ft
1 333 Ft
Kezdete: 2021.06.11   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
William Dale Jennings
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK