Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWilliam G. Winkler: A pénzváltó

-25%
William G. Winkler: A pénzváltó
Fő kategória >Regény >Krimi
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ennek a majdhogynem napjainkban játszódó Moszad-akciónak a hideglelősen valószerű története azzal kezdődik, hogy Herclija gyönyörű strandjára, ahol az ügynökség műveleti osztályának igazgatója éppen házassági évfordulójának megünneplésére készül, sürgős hívás érkezik a miniszterelnöki irodából. Valamit sürgősen tenni kell, mert a palesztin rakéták a legutóbbi támadásból ítélve az izraeli fővároshoz mind közelebbi célpontok elérésére képesek.
Avram Meir a 39 fokos nyárban nem térhet vissza családjához, még aznap éjszaka hozzá kell fognia egy különítmény megszervezéséhez. A feladat: megakadályozni a Hamász soronlévő rakétaüzletének lebonyolítását. A különítménynek ezúttal a szervezet főpénztárnokát kell levadásznia, olyan személyt, aki évtizedek óta képes volt láthatatlan maradni.
A zöld pecsét William G. Winkler regényeinek címlapján jelképes emlékeztető a kalandéhes olvasó számára: a szerző minden könyve a világunkat felügyelő titkos vagy nem is annyira titkos szervezetek háborújáról szól. Mindenre elszánt terrorszervezetekről és bűnszövetkezetekről, és az ellenük felsorakozó titkosszolgálatokról.
Terroristák, bérgyilkosok és merénylők az egyik oldalon, ügynökök, kémek, titkosszolgák a másikon. Állandó viaskodásuk többnyire úgy nyomja rá bélyegét az átlagember életére, hogy nem is tud róla. És még ha sokszor nemes célért harcolnak is, ők a modern világ igazi vámpírjai.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155033032
  Kiadó
  Atlantic Press Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  252
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés