Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekZöld Panna: Kuka művek 1. - Virgonc Város ünnepel

-25%
Zöld Panna: Kuka művek 1. - Virgonc Város ünnepel
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Mesekönyvek >4-8 éveseknek
2 799 Ft
Akció: 2 099 Ft2099
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Virgonc Városban, más városokhoz hasonlóan, forgalmas a belváros, a Fő utcán elegáns üzletek sorakoznak, az Óváros zsúfolt a turistáktól, míg a kertvárosi részen nyugalom honol. Van azonban egy különleges része: a Kuka Művek Hulladéktelep. Nem azért különleges, mert máshol nincs ilyen, hanem azért, mert ott tíz rendkívüli kukásautó szemétszállító, utcaseprő, locsoló, darus és hókotró - lakik. Ők a szokásos feladataikon kívül arra is ügyelnek, hogy semmi ne történjen Virgonc Városban, ami árthat a környezetnek: szennyezi a levegőt, a vizeket, szeméttel árasztja el a tereket, veszélyezteti az emberek életét.
Ebben a kötetben megismerkedünk velük, és megtudjuk, hogyan segítettek az ovisoknak a nagy vihar után, valamint azt is, hogyan mentették meg a várost attól, hogy a Tavaszi Fesztivál kudarcba fulladjon.

A KUKA MŰVEK című mesesorozatban a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át egy képzeletbeli kisváros: Virgonc Város kukásautóinak történetein keresztül.
Közben szinte észrevétlenül azt is megtanulják, hogy mennyire fontos a környezet védelme, a hulladék szelektív összegyűjtése és megfelelő kezelése, és hogy milyen pusztító következményekkel járhat, ha nem hagyunk fel környezeti erőforrásaink pazarlásával.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634150619
  Kiadó
  Móra Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  56
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés