Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBelső Nóra: Utak egymástól - Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról

-26%
Belső Nóra: Utak egymástól - Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról
2 940 Ft
Akció: 2 172 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Ki ne vágyna rá, hogy szeressék, elfogadják és megbecsüljék? Ki ne tenne meg bármit ezekért az értékekért? Belső Nóra új könyve „Utak egymáshoz” című előző munkájának folytatása, egy teljesen új nézőpontból: a könyv a "szerető" fogalmáról, lelki és párkapcsolati jelentőségéről szól.
A könyv egyik állítása, hogy ha megismerjük és elfogadjuk a szeretői viszonyrendszer működését, talán még élni is tudunk benne. Hiszen vagy úgy, hogy már nincsen út egymáshoz, hogy eltévedtünk, vagy már nem is keressük azt az utat, csak egy másikat, hogy összetört életünk, lelkivilágunk mozaikjait újból egybeilleszthessük... Intimitás, érzelmek, lelki közelség: a hosszú távú kapcsolatokban gyakran nem éppen ezek halnak el? Pedig nélkülük szinte biztos az unalom, a megszokottság monotóniája és a boldogtalan hétköznapok. Ilyenkor léphet be "az a bizonyos harmadik".

A szerző anélkül beszél a szeretőről, hogy pálcát törne fölötte, és inkább azt igyekszik feltárni, párkapcsolataink mely szakaszában bukkanhat fel, és milyen típusú hiányokra lehet gyógyír. Azt sem mellékes tudni, mikor szinte szükségszerű a megjelenése, milyen jelekből következtethetünk egy „harmadik” jelenlétére, mikor rombol, és mely esetekben lehet akár építő a szeretősdi.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155235191
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  270 g/db