Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletekdr. John Izzo: Öt titok amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz - 235 idős ember bölcsessége egy könyvben (P)

-21%
dr. John Izzo: Öt titok amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz - 235 idős ember bölcsessége egy könyvben (P)
2 700 Ft
Akció: 2 133 Ft2133
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

John Izzo 15 000 embert kért meg, hogy írják meg neki, kik életük "bölcs öregei". Kit ismernek, aki hosszú, boldog életet élt, és értelmet talált benne? Csaknem ezer nevet ajánlottak a figyelmébe, akik közül munkatársaival 235 bölcs embert választottak ki. Életpéldáikon és a velük folytatott beszélgetéseken átragyog a boldog és céltudatos élet öt titka.

A városi borbélytól a holochaust-túlélőig, indián főnöktől vállalati ügyezetőig, egyetemi tanártól a kórházi ápolóig férfiak, nők, írók, papok, háziasszonyok, muszlimok, hinduk, buddhisták, keresztények és ateisták - ezek az emberek összességében több mint 18 ezer év élettapasztalattal rendelkeznek. Történeteik megnevettetnek, megérintenek és könnyekre fakasztanak. Bölcsességük arra inspirál, hogy felismerjük azt, ami valóban fontos és kezünkbe vegyük a sorsunkat.

Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünkben szunnyadó bölcsességet és megtanuljuk alkalmazni az Élet valóságában. Itassuk át mindennapjainkat szeretettel, és célokkal! Éljünk napról-napra boldog és tartalmas életet!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638940599
  Kiadó
  Casparus Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés