Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletekdr. John Izzo: Öt titok amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz - 235 idős ember bölcsessége egy könyvben (P)

-25%
dr. John Izzo: Öt titok amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz - 235 idős ember bölcsessége egy könyvben (P)
Fő kategória >Egészség, életmód >Lelki élet, család
2 700 Ft
Akció: 2 025 Ft2025
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

John Izzo 15 000 embert kért meg, hogy írják meg neki, kik életük "bölcs öregei". Kit ismernek, aki hosszú, boldog életet élt, és értelmet talált benne? Csaknem ezer nevet ajánlottak a figyelmébe, akik közül munkatársaival 235 bölcs embert választottak ki. Életpéldáikon és a velük folytatott beszélgetéseken átragyog a boldog és céltudatos élet öt titka.

A városi borbélytól a holochaust-túlélőig, indián főnöktől vállalati ügyezetőig, egyetemi tanártól a kórházi ápolóig férfiak, nők, írók, papok, háziasszonyok, muszlimok, hinduk, buddhisták, keresztények és ateisták - ezek az emberek összességében több mint 18 ezer év élettapasztalattal rendelkeznek. Történeteik megnevettetnek, megérintenek és könnyekre fakasztanak. Bölcsességük arra inspirál, hogy felismerjük azt, ami valóban fontos és kezünkbe vegyük a sorsunkat.

Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünkben szunnyadó bölcsességet és megtanuljuk alkalmazni az Élet valóságában. Itassuk át mindennapjainkat szeretettel, és célokkal! Éljünk napról-napra boldog és tartalmas életet!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638940599
  Kiadó
  Casparus Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés