Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletekdr. Rainer Zitelmann: A siker szavai - Gondolatok híres gondolkodóktól, tudósoktól és üzletemberektől

-25%
dr. Rainer Zitelmann: A siker szavai - Gondolatok híres gondolkodóktól, tudósoktól és üzletemberektől
2 790 Ft
Akció: 2 093 Ft2093
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Egy jó aforizma egy egész könyv bölcsessége, egyetlen mondatba sűrítve.
Theodor Fontane

A könyvben található aforizmákban és idézetekben két évezred tanulságai és tapasztalatai összegződnek. Természetesen mind a kiválasztás, mind a kommentárok szubjektívek. Tükrözik a szerző tanulságait és a tapasztalatait, amiket történészként, menedzserként, vállalkozóként és befektetőként nyert. Ez a szokatlan kombináció magyarázza azt is, hogy miért ilyen változatos a kiválasztott, idézett személyiségek összeállítása.
Ugyanúgy jelen vannak a könyvben a klasszikus filozófusok, mint a modern írók, sikeres vállalkozók, tudósok és művészek. Találunk benne idézeteket Albert Einstein - fizikustól, a művész Michelangelótól, az Apple alapítójától, Steve Jobstól, Henry Fordtól, Cicerótól, Konfuciustól, Schopenhauertől vagy Goethétől.
Ez a könyv arra hivatott késztetni olvasóját, hogy elgondolkodjon saját magáról, a kívánságairól és a céljairól. Arra hivatott, hogy megihlesse, bátorságot és erőt adjon neki, hogy a nehéz helyzetekkel is megbirkózzon. Gyakorlati útmutatást nyújt, és a munkával és a mindennapi élettel kapcsolatos tippeket tartalmaz. Az idézetekben és a mondatokban rejlő bölcsességek arra ösztönzik majd az olvasót, hogy elgondolkodjon a saját életútján és mindenekelőtt arra, hogy cselekedjen!

Hiszen nem elég tudni, használni is kell; nem elég akarni, tenni is kell.
Johann Wolfgang Goethe

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334405
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés